26 januari.

Igår var det löningsdag och pengarna rullade in på kontot, alltid lika trevligt!
Jag har visserligen precis betalat in räkningarna, men jag har så jag klarar mig!

Igår var det dessutom min första dag på mitt nya jobb, vilket var otroligt spännande! Jag fick sitta med en tjej som heter Karin och som är ny sedan i torsdag, så vi är lika virriga båda två, haha. Jag välkomnades med en fin bukett blommor och en lunch, inte illa!
Jag fick en "handledare", Anna, som knappt fick jobba alls själv, då jag behöde fråga och komma igång med en del saker, men när det väl satt så kändes det riktigt bra.

När jag satte mig på tåget hem kände jag mig ganska pigg trots allt.
Mamma hämtade mig på stationen och sedan åkte vi till Ica och sen hem till mig, för att äta på Adria. Vi båda beställde "Pasta Adria" och den rekomenderar jag STARKT!! Riktigt gott var det!
Väl hemma sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar för sängen, där Paradiset väntande.

Idag var jag hyfsat pigg även fast jag sovit halvtaskigt i natt. Man vaknar ju till ganska bra när man går till tåget, riktigt skönt faktiskt.
När jag kom fram till jobbet fick jag höra att Anna var sjuk, hon hade spytt hela natten, JIPPI, det låter ju väldigt lovande, då jag hängde med henne hela dagen igår, (peppar, peppar ta i trä). Trodde jag skulle glömma bort en del under natten, men icke, det mesta satt som en smäck idag också, var bara lite få saker att fråga om.

Ikväll ska jag synda riktigt ordentligt, jag ska äta min första semla!!!! Jag hatar att äta det innan det är riktigt "semeldagen" men tyvärr så föll jag för den goda, det ska bli liiiite gott iallafall.

GodKväll!

25 januari.

Idag var det första dagen på nya jobbet och det gick bra, bättre och ännu bättre! De ni, har dock en del kvar att lära, men det tar ju en stund innan man kommer in i det ordentligt, såklart.
Nu börjar jag bli riktigt trött, så det får bli mer uppdatering och info om jobbet imorgon, nu ska jag krypa ner i soffan och äta en glass!!

Puss på er!

24 januari.

Idag har det varit en riktigt slappardag och varken jag eller mister P har gjort någonting vettigt alls.
Pappa var förbi och skulle hämta en film och sa att Bitte och Molle skulle äta kinamat, vilket vi oxå bestämde oss för då. Det var ganska gott faktiskt, andra gången i mitt liv som jag äter det.

Nu ska jag gotta ner mig i soffan och kollar på Köpingsborna, det blir kalas!


23 januari.

Igår kväll var det lite tjejkväll hos MolleBoll, det var niice. Molle och Milla drack och vi andra drack inte, en det var lika kul för det, dock var det sjuuuukt kallt, där den annars brukar vara sååååå varmt, märkligt.
Kvällen bestod för det mestadels av prat, skvaller jaa, ni förstår.

Nyss kom vi hem från Nykvarn, innebandy stod för underhållningen och det var ganska kul faktikst. Är ju inte så jätteofta som jag och Patrik kollar samtidigt, utan oftast är ju han med och jagar boll medan jag hänger med.

Nu ska jag ta något att äta och sedan ska jag och hela familjen kolla på Strängnäs Revyn ikväll, vi hörs!

21 januari.

Idag har det inte hänt något händelsefullt överhuvudtaget. Idag har jag tagit en riktig sovmorgon och bara tagit det lugnt hela långa dagen.
Nu försöker jag däremot få med Putte till affären för jag är så sjukt sugen på en glass, men orkar inte gå själv, haha.
Och så ska jag slänga ihop två kladdkakor att ta med till jobbet imorgon, det är ju sista dagen...


Hejs!

20 januari.

Även idag ringde klockan alldeles för tidigt, men jag hoppade upp med tuppen (njaa, fick sova lite längre iallafall). Kvart i nio gick jag upp och vid halv tio var jag redo sen länge. Natta ringde strax efter och sa att dom kom och hämtade upp mig.
Sen bar det av till Etuna, där Nätts pappa skulle operera axeln. Vi följde med in en stund och pratade och skrattade, men sen kom Anders på att parkeringstiden gick ut så vi gick tillbaka till bilen och åkte till Tuna Park. Natta hittade lite grann redan på första affären och jag hittade lite jag med, tillsist. Vi åkte in till stan en sväng också och där gjorde nog Natta det bästa fyndet, ett par skor hon kollat på länge, som var nedsatta 75%, halleluhja!

Jaa, det har varit en bra dag helt enkelt!

Under kvällen har jag varit lite duktig iallafall, har tvättat en maskin, plockan undan ren tvätt och hängt ny, diskat och fixat i köket och fixat lite papper med mera, nu ska jag snart spela lite Wii, för det är jag värd!

Hejs!

19 januari.

Jag klev upp tidigt idag, trots att jag var ledig, hejja mig!
Imorgon ska jag stiga upp ännu tidigare, trots att jag är ledig då också, hejja hejja!
På torsdag ska jag, förhoppningsvis få sova hela dagen, om jag skulle känna för det liksom.

Jag är väldigt glad för tillfället, väntar nu bara på att Mister Mister ska ringa upp!


Vi hööööööööööööööörs!

18 januari.

Ni får ursäkta riktigt dålig uppdatering, men jag har inte haft så himla mycket att skriva faktiskt, inte heller haft särskillt mycket tid eller ork att sitta vid datorn, har haft en hel del annat att tänka på och sysslat med.

Iallafall var jag på arbetsintervju i Stockholm i torsdags och det gick kanon!! Hon ville gärna att jag skulle börja så snart som möjligt, men då jag inte vet än när, var, hur det blir med lägenhet än så skulle vi ha mailkontakt så länge.
Efter intervjun åkte jag och Patrik, som fick vara min chaufför hela dagen, till Skärholmen för lite shopping och visst fick vi med oss en hel del hem! Efter Skäris tog vi en tur till ett annat köpcenter och hamnade till slut på Heron där vi tänkte kolla på bio.

Väl inne på MediaMarket så bestämde vi oss till slut för att köpa med oss Nintendo Wii hem och struntade i bion för att åka hem och spela istället, haha. Det var riktigt roligt.

I fredags jobbade jag, som vanligt, och på kvällen bjöd vi hit familjen Hallberg på middag och spel. Det var jättetrevligt. När klockan började bli runt halv nio drog vi oss bort mot bion där vi träffade Molle, Natta, Sara och Kristian. Vi såg "Snabba Cash", men jag skulle nog läst boken innan jag såg filmen, då jag inte riktigt hängde med i svängarna.

Även helgen har bestått av jobb, jobb och jobb men nu är jag äntligen ledig i två-tre dagar och det ska bli så himla skönt, dock har jag planer både imorgon och på onsdag. Imorgon blir det återigen Stockholm för ännu en intervju och det håller jag tummarna för :) Och på onsdag följer jag med Natta en sväng till E-tuna, niiiice.

Nu ska jag fixa min älskade Farm och sedan lägga mig och kolla resten av Paradiset, usch!

6 januari.

Nu har jag nyligen kommit hem från Molle. Vi hade middagsdejt idag, hyfsat sent, men jag klarade mig fint ;)
Det tillagades kycklingfilé i gräddfil, creamfraiche och buljongsås typ och pasta till det, mmmmmmmmmm så himla gott var det!

Nu är jag så trött så ögonen bara faller ihop (hm, nej så brukar man inte säga?) men ni förstår vad jag menar iallafall.  Jag tänkte fixa till min farm innan jag lägger mig, då det inte funkat under hela dagen, men NU står det att dom har problem med sidan, tackar!!

Då blir det sängen istället!

5 januari.

Ååh det känns så jäkla tråkigt!!

Mina giiiiiiiiiiiiiiiiiirls festar idag och hemma sitter jag och vill vara med... Visserligen var jag välkommen på förfesten, men tackade nej då jag vet att jag kommer bli sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt sugen på att följa med ut, men då det inte är ett alternativ då jag jobbar DAG ons-lörd, it sucks!

Som om inte det är nog så kan jag inte heller denna helg ELLER nästa helg, då jag jobbar igen, wohoo, så går det när man blir sjuk och ska ta igen. Jajaa, jag får se till att stå ut och ha gryyyyyyymt roligt nästa gång istället! :)

Kvällen har vi iallafall spenderat hos Petra och Anders. Vi har spelat monopol, något som jag inte spelat på flera flera år. Jag fattade inte ingenting och gav upp nästan innan vi börjat, men HA jag vann!!


Nej nu ska jag ta en av mina bakade dumlekakor och hoppas att dom är goda, sen väntar sängen, yees!

4 januari.

Uscha!

Nu har det varit min tur att vara sjuk. Förkyld med allt det som hör till, hostig, snorig, ont i huvudet ja, ni vet.
Jag har varit hemma igår, idag och ska även vara det imorgon. På onsdag är jag tillbaka på jobbet för att jobba två dagar, ledig en och jobba på lördag, skönt att få komma igång igen.

I veckan är det fullspäckat schema på gång!

Imorgon, om jag känner mig piggare och är utan huvudvärk så följer jag med pappa, Bitte och Molle till Skäris för lite shopping och förhoppningsvis får jag med mig en ny kamera hem!
onsdag, är jag som sagt tillbaka på jobbet, och på kvällen ska jag äta middag tillsammans med Molle!
Torsdagen blir det återigen jobb, kanske blir en lugn dag utan något inplanerat.
fredag är jag återigen ledig, om jag inte ska hoppa in extra för någon, och vid tre ska jag klippa mig, det ska bli skönt, dock behövs det inte så mycket denna gång tror jag faktiskt!
Jobb står det igen på lördagens schema och kanske middag med svärisarna..
Och även på söndag bär det upp till Stockholm för ytterligare en visning, det ska bli spännande.

Det är helproppat och jag hoppas verkligen att jag inte blir sämre eller något, för inget av detta vill jag missa!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla klart på innebandyn och sedan blir det en sväng in i duschen, man känner sig ju så mycket fräschare när man har duschat!!