29 november.

Igår hade jag en sån huvudvärk hela dagen, det var verkligen inte roligt. Men tillslut började jag hälla i mig vatten och efter ett antal glas började jag pigga på mig. När jag sedan började sminka mig och fixa så kände jag mig ännu piggare.

Frammåt halv tio drog vi oss mot Molle och Anders och jäklar vad roligt jag hade. Det blev bara vi fyra, värsta parkvällen, men det var nice. Molle och jag började ölspela lite, dum som jag är säger jag att jag typ aldrig får några kort att dricka för, och resten av omgångarna så är jag helt på G, så att säga. Sen kom Putte och Andy och ville sällskapa med oss, med "Absolut Överens" eller något liknande, det var riktigt roligt, fast vi förlorade, haha.

Väl ute på BK var det riktigt roligt, mycket människor som man dessutom kände igen och bra musik. En helt lyckad kväll, trotts att jag var allt annat än taggad hela dagen.

Idag gick vi upp vid tolv och då gjorde jag mig iordning för att sedan möta pappa, Bitte och Molle och så gick vi en sväng på stan och kollade och fikade. När vi gjort stadsrundan gick vi hem till pappa och Bitte för att pyssla lite, mysigt. Det bjöds även på kalops! MMMMMMM, så himla gott!!

Imorgon efter jobbet ska jag på en arbetsintervju, det kom väldigt snabbt på, då jag träffade på Nadja i fredags och hon precis gjort sitt sista jobbpass, och hon tyckte jag skulle höra av mig för att visa att jag var intresserad, och vips så fick jag tid!

Efter det blir det hem och käka, vila en liten stund och sen ska vi åka och kolla på Patriks nya lag!!! Det ska bli riktigt roligt. Jag hoppas även att allt blir klart, gärna imorgon, då vi ändå är där. Sen kan vi äntligen börja tänka på hur vi ska göra med allt annat här hemma! :)

Hejs!

28 november.

Igår var det Johannas tur att fylla hela 18 år! Det är helt sjukt vad tiden går snabbt!!!!

Vi gick dit vid fem tiden igår iallafall, det blev fika, väldigt mycket fika, men det var gott! Dumlekakorna är dom bästa, mmmmm! En jättesmarrig tårta serverades också.
Vid sextiden kom "farmor" och "farfar" också, det var trevligt! Även "mormor" och Frodo, den galna hunden, var där. Och så kom även min mor dit och grattade en liten stund.
När klockan närmade sig sju började vi fixa oss lite smått, och närmare halv nio började vi tillslut bli klara. Tommy, farfar, ville följa med som bodyguard åt oss, för han var lite orolig, haha.

Innan vi gick till Milla, gick vi hem hit, för att jag skulle kunna byta om, och kasta i mig något att äta, då jag blev helt skakis, uscha. Sedan var vi iallafall redo och drog oss till tjejkvällen.
Det var ganska mycket folk där, och det var trevligt att träffa alla, det bjöds på sång, dans och prat, som vanligt. Vid tolv drog vi oss till UB och Johanna kom in hur lätt som helst, hon var orolig över sitt leg, haha.

Väl ute var det väl inte det roligaste, inte den bästa musiken, inte mycket folk och dom som var där var väl äldre tyckte iallafall jag. Vi dansade lite iallafall och Änna lurade in oss i rockbaren. När klockan slog två hämtade vi jackorna och gick hemåt.


Idag var jag seg när jag väl vaknade. Åt frukost, hoppade in i duschen och sedan gick jag och Johanna en liten promenad, vi skulle hämta grejer som vi hade kvar hos Milla. Sen gick vi hemåt igen, och jag och Putte la oss och vilade. Meningen var att vi skulle vila tio minuter. Putte kollade på fotbollen och jag sov, i NITTIO minuter!! Shiiit!

Till middag blev det donken, fast det var inte gott idag, fan! Jag som var så sugen på det. Pommesen var typ dränkta i salt och hamburgaren smakade inte som den skulle.

Nu håller jag på och fixar mig, ska vi ska över till Molle och Anders när dom hör av sig, det blir nice!

25 november.

Idag var det som sagt ledig dag, hyfsat skönt.

Vid ett åkte vi till Willys för månadens STORhandlig, skönt att ha det gjort. Och inte gjorde det något heller att det var Puttes tur att betala, höhö.
När handligen var klar stod "träffa Sara" på schemat, men hon hade sån huvudvärk, så det sköts framåt. Innan vi träffades hann jag med både att äta, tvätta en maskin kläder och en maskin tallrikar. Jag hann även med att plocka undan lite grann, så det ser någorlunda bra ut.

Sara kom förbi strax efter fem, vi hann dock inte träffas sååå länge, då mamma bjöd mig på Jonas Gardell, eftersom hon så gärna ville ha sällskap, haha :) Han var faktiskt väldigt bra. Det var en blandning mellan roligt och allvar och även lite känslosamt.

Nu ska jag ta mig en kvällsdusch och sedan väntar "Askungar" min nya bok, gött!

Vi hörs!

24 november.

Jaa, då var det bara en arbetsdag denna vecka! På fredag dessutom, så nu blir det två dagars ledighet, jobb en och sedan två dagars ledighet igen!!

Kvällen idag var ganska rolig faktiskt. Camilla och Liselott jobbade, och verkade ganska så trötta, så det blev en del "Camilla"-historier vilket resulterade i hysteriska skratt. Annars var kvällen lugn, då jag bara jobbade till nio, niiiice.

Imorgon bitti blir det till att ställa klockan skapligt då vi ska åka och storhandla. Sedan ska jag träffa Sara, det var ett tag sen sist nu igen. Så imorgon ska hon få massor med bilder av mig, bara jag nu kommer ihåg det! Imorgon kväll ska jag också ta och fixa i min garderob, den behövs verkligen rensas ut nu! Så lite planer för mina lediga dagar har jag allt, och det är ju bra.

Nu ska jag ta och grejja med min Farm, haha nööööööööööööööööörd!

22 november.

Japp, då har även denna helg rullat iväg.

Trots att jag jobbat i helgen så har det flytit på ganska så bra, skönt det. Imorgon är det åter jobb på schemat, men i veckorna är det lite annat och lite roligare.
På något konstigt sätt händer det alltid grejer på jobbet på söndagar, då det är som svårast att få tag i folk, men vi lyckades ordna det idag iallafall, tur det.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag slutade en halvtimme senare än vad jag skulle, vilket inte gjorde någonting, kom hem, fixade min älskade Farm och läste lite. Sen somnade jag skönt i soffan och vaknade en hel timme senare. Då blev det duschen och sedan affären för att inhandla lite gottis!

Nu är det massor bra program på tv, så det blir väl att sitta och blippa mellan. Det var allt för idag, vi hörs!

21 november.

Igår var det fredag, vilket är väldigt uppskattande för dom allra flesta, men inte för mig, då jag jobbar hela helgen, på det tråkigaste sättet. Kväll idag, dag imorgon och det suger, men vad gör man inte liksom, haha.

Igår gick vi över till Petra och Anders en sväng, skulle egentligen bara se vad dom gjorde, och det slutade med att vi kollade på Idol, och det där Möllerprogrammet, innan vi gick hem igen. När vi kom hem var vi lika trötta båda två så vi kollade klart på Idolröstningen, gick och la oss och somnade istort sätt.

Idag var det äntligen MIN tur att ligga kvar i sängen! Patrik hade samling kvart i elva i Etown och gick alltså upp jättetidigt, medan jag låg kvar och bara njöt! Nu är jag iallafall uppe och ska snart göra ordning lite Tacos och sedan gå till jobbet. Tur att det är lite roligt folk ikväll iallafall.

Ja det var det roliga jag hade att säga. Vi hörs!

Föresten så firar mamma och TK bröllopsdag idag, i hela tretton år har dom varit gifta, herregud vad tiden går snabbt! Grattis!


19 november.

Idag har jag varit ledig!

Tyvärr så vaknade jag riktigt sent, usch! Duschade och käkade frukost och sen kallade tvn. Vid halv fyra tiden ringde pappa och frågade om jag kunde gå ut med Tyson. Så jag gick dig och hämtade honom. Därefter åkte pappa, Bitte, Molle och jag till Taxinge för julmarknad!

Det var lika fint som vanligt vid Taxinge. Jag började med att köpa en korv, då jag var så hungrig. Sedan var det Molles ut att shoppa, torkade bananer. Bitte köpte sedan 6 st strutar med julgodis och jag köpte brända mandlar. Därefter var det fika, haha. Bara massa godsaker.

Juste! Igår fick jag ett mail på facebook. Innan jag hann läsa det skrev en jobbarkompis till mig på "facebookchatten" och frågade om jag sett hennes meddelande, vilket jag inte hade hunnit. I mailet stod det att hennes pappa (eller egentligen hon) hade skickat en vänförfrågan till mig, för att han behövde fler grannar på Farmville! HAHAAH!! Han är över sextio år, och helt besatt utav Farmville! Hon berättade häromdagen på jobbet att hennes pappa hade varit ute och blåst löv och sedan kommit inrusande i huset. Frun hade frågat vad som hänt och hans svar var "Jag måste ju ta hand om mina växter på farmville! Annars ruttnar dom!!!"

Nej nu blir det sängen, började läsa på en ny bok idag, som jag sedan kommit på att jag sätt på film, men inte kom jag ihåg vem mördaren var för det! Så jag måste ju läsa om den bara för det, klant!

18 november.

God kväll!

Själva jobbandet på jobbet gick riktigt smidigt idag! Det är det värsta när man kollar dagen innan vad man ska göra på jobbet nästa morgon, men nu är det som sagt gjort! Däremot hade vi möte idag, vilket inte gick riktigt lika smidigt, ajajaj. Jag fattar inte vad som hände! Riktig kalabalik tycker jag det blev, kaos, pinsamt typ. Jag och Camilla höll iallafall med varandra och smet iväg ganska snabbt när det var slut.

När jag kom hem lagades det mat, kycklingfilé, ris och currysås! Så himla gott, om man nu är hungrig förstås. Jag hade varit hos en av våra gamlingar som bjöd på fika INNAN elva och jag var FORTFARANDE mätt vid halv fem tiden, då förstår nu hur mycket det blev.

Jag kom ganska nyligen hem från Inger. Marco och Rosetta var där, och eftersom att det inte blev någon träff i helgen så blev det idag, innan dom åker hem igen! Ååh det är så mysigt när dom är här! På något sätt är det lite julkänsla när dom kommer, även när dom kommer mitt i sommaren, haha. Innan vi gick sprang Rosetta in igen och hämtade ett halsband som hon hade köpt till mig, Pilgrim, såklart! Man blir så bortskämd när hon är här. Bara det finaste duger, haha!

Har nyligen kollat klart på Grey´s, men ska nu kolla på avsnittet jag missade förra veckan, och så ska jag ta igen lite andra tv-program jag missat under veckan. En sån himla tur att man kan kolla på internet!

Vi hörs!!


17 november.

Egentligen har jag inte mycket att säga, eftersom att jag jobbade kväll igår och dag idag, och under den tiden hinner man inte göra så mycket. Gick dock hem en halvtimme tidigare igår och tänka sig vilken skillnade det faktiskt gjorde. Jag kom hem, tog bort smink och gjorde mig klar. Gick sedan och la mig och läste till kvart över elva och somnade sedan som en stock!!!! Plus att jag gick upp tio minuter tidigare än vanligt idag! YEY!

Jobbet knallade på, sedan var det hemdags och sedan dags att laga mat, då jag trodde att jag skulle träna med pappa och Bitte idag, men icke! Haha. Bitte hade tid hos optikern och sedan skulle dom åka och handla. Så jag och Putte kollade på en innan han åkte till träningen och jag slumrade till en stund, tills telefonen ringde. Det var jobbet som undrade om jag glömt hänga tillbaka några nycklar, vilket självklart stämnde. Så det var bara att vakna och knalla och möta Virva.

Nu inväntar jag reklam i DH så jag kan tvätta av mig och ta på mig nattkläderna!

Vi hörs!

15 november.

Idag blev jag väckt av telefonen vid kvart över tolv, det var skönt att få sova ut idag!
Det var iallafall pappa som undrade om jag ville med och fika, och självklart ville jag det.
Strax efter ett gick vi mot Prinsen, jag, pappa, Bitte och Molle. Det var trevligt! Sedan gick vi till konsum och handlade lite, och även till ica för att handla lite till. Eftersom att Molle skulle på hockey så hämtade Bitte Tyson och så gick vi en promenix med honom, så skönt så.

När jag kom hem började jag med maten, stekt potatis, fläskfilé, gräddsås och en härlig sallad till, och det blev jättegott tyckte både jag och mr P.
Johanna kom förbi en sväng förut också och ville låna internet lite, och sjävklart fick hon det. Vi var väldigt sociala alla tre, vi satt vid en varsin dator, haha.

Nu ska jag lägga mig i soffan, och äta dom sista av mina marknadschips, tror jag!

Vi hörs!

14 november.

Nu är vi hemma igen från "Pata's" föräldrar. Det blev riktigt god mat. Någon ytterfilé, potatiskrocketter, sallad, MAJS och sås, mmm smarrigt. Köttet var dessutom "kryddad" med vitlössmör, hur gott som helst!

Nu blir det nog till att chilla i soffan, med den lilla (läs STORA!!!) godispåsen jag köpte idag.
Imorgon blir det troligen till att träffa italienarna som är hemma på besök, även Rosetta denna gång, och det ska bli roligt eftersom vi inte träffats sen våran student!!! Då blir det till att träna på italienskan också, och det är ju alltid kul!

Nej, godnatt!

14 november.

Ja då var vi hemma från Etuna nu då.

Vi åkte härifrån strax innan tolv imorse. Vi tog ett varv i TunaPark och fick med oss lite grann var. Johanna fyndade en jättesöt klänning. Den var nedsatt 30% och det är ju inte dåligt. Jag köpte inte så mycket spännande, en ny mascara, strumpor, ett par svarta jeansleggings och en svart kjol, yey.

När vi var påväg ut från TunaPark kom Johanna på den goda idén om att åka till godisaffären som ligger precis bredvid hallen. Vi båda har tydligen tänkt på det bra länge, men aldrig orkat ta oss dit innan en match, men nu fick vi det gjort. Det blev en hel del godis, så det borde väl räcka i flera veckor nu.

Matchen var rikigt bra under den första perioden, sen blev det bara skit. 11-10 blev det till besökarna Westervik. Patrik fick däremot lägga TVÅ (!!) straffar och lyckades till och med få in dom i mål ;)

Nu ska jag gå iväg till "svärföräldrarna" som bjuder på mat idag, mmm, det är inte helt fel!
Vi hörs!

13 november.

Ja, egentligen är ju klockan efter tolv och därmed den 14 november, men det är ju dagen det handlar om, så det får stå den 13 faktiskt.

Idag, fast jag var ledig, ställdes klockan. Kvart i nio gick jag upp och det gick väldigt bra faktiskt. Det var ljusare ute och det märktes ganska bra, även om rullgardinen var nere. Jag käkade lite frukost och åkte sedan ner till frissan. Det blev lite uppfräschning av håret, så himla skönt!
När jag kom hem tänkte jag lägga mig bredvid Patrik och sova en stund, istället la jag mig i soffan och läste en bra bok som jag började läsa i tisdags, nu blev den utläst! Tur att jag fick låna två böcker till av Johanna och ytterligare en av Carina.

Vid fyra-tiden ringde pappa. "Hej, nu ska ni gå och träna" var det första han sa. Jag fattade inte riktigt först vad han snackade om. Men han och Bitte hade tänkt att gå till gymmet och menade att jag skulle följa med. Jag tackade nej till det, så Bitte föreslog en rask promenix istället och det gick jag med på! Vi gick en riktigt lång och skön promenad, en och en halv timme var vi nog ute.

När jag käkat och dragit på mig andra kläder fick Patrik och Oskar för sig att åka en sväng till Etuna, så sagt och gjort, vi åkte dit, gick en sväng och kollade det dom skulle kolla (eftersom att jag ska dit imorgonbitti igen så kollade jag ingenting till mig själv). Dom handlade det dom skulle och skjutsade sedan hem mig till mamma där jag stannade och pratade en stund och sedan hämtade bilen och åkte hem. Gick direkt till Sara där hon gjort såå mysigt! Det var tända ljus, Idol på tvn, chips, ostbågar, popcorn, läsk, godis, glass, strössel och en dricka till MIG!!!!! Hur gulligt är inte det lixom!!?? Plus att både Sara, Molle och Tyson var där, vilket gjorde det hela ännubättre :)

Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig och läsa den nya boken, spännande då det stod "perfekt gjord för sträckläsning", så det kan nog bli en lång natt, haha.

12 november.

Ja, eftersom fröken ELLEN inte har någon blogg, så får jag väl svara i ett nytt inlägg!

ELLEN, han var skitläskig!! Jag vågade inte sova för jag trodde han skulle rycka upp våran dörr när som helst! Somnade som sagt inte förrän sju på morgonen, efter att ha legat och lyssnat efter honom hela natten, det var nice. Föresten så får ni ha det så kul på lördag och ta de lugnt med alla grabbarna, haha ;D

I tisdags träffade jag SaraRara en lite stund. Vi var hemma hos hennes pappa och han kom he med världens matlåda till henne, som såg väldig god ut! Det var väldigt länge sen jag träffade hennes pappa, men han var riktigt rolig, haha. Sara bjöd iallafall på fika, kladdkaka, det måste vara min favoritfika egentligen, älskar det! Vi fikade, kollade på tv och pratade lite om allt och inget, sådär mysigt :) Nu ska hon bara kolla upp vilka dagar hon jobbar nästa vecka, så kanske vi bokar in ett nytt pass.

Efter att jag varit hos Sara gick jag hem och ner i tvättstugan och då kom även JohännaPänna. Hon fick höra hela min utläggning om den där jäkla torktumlarn vi har i tvättsugan, som är helt värdelös! Vi kollade även på "Desperate" tillsammans och jag försökte förklara för Johanna hur hela läget låg till, dock lite svårt då jag själv inte började kolla förrän förra säsongen.

Igår efter jobbet kom jag hem och la mig och vila en stund. Sedan var det matdags och tillsist gick jag till MolleBoll. Vi chillade och sedan lagade hon mat, pratade lite om hur det varit i Berlin och så fick jag se bilder, det var lite häftiga saker faktiskt. Tillsist tog vi med Tyson på en promenix till Ica där vi skulle inhandla lite godsaker och sedan var det hemdags.

Imorgon ska jag till frissan redan halv tio, uscha uscha! Men "ska man bli fin får man lida pin", som mamma alltid sa när jag var liten ;)

Vi hörs!

12 november.

Usch vad jag hatar det här!
Jag är i en dålig sovperiod nu igen. Hela veckan har varit skit! Jag har varit så himla trött, ändå har jag inte kunnat sova något och jag har dessutom inte vilat något efter jobbet, för att jag ska kunna sova på natten istället, men det hjälper inte! Antingen somnar jag skapligt vid elva - halv tolv och vaknar varannan timme, eller så somnar jag inte förrän vid två-tre och sover bara en liten stund och sover (såklart) som bäst precis när klockan ringer! Så nu har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i det här, det och in jäkla tå som fortfarande inte blivit helt bra, fasen!

Jag tror inte att jag har berättat om den konstiga killen som satt ute i vårat trapphus fredagsnatten för två veckor sen. Från strax innan ett till sju på morgonen, då jag hörde honom sista gången. Patrik kom hem vid ett, då han, Orre och Kalle spelat pingis. Då träffade han på killen som satt uppe vid oss. Han hade hälsat och sen hade Patrik gått in.

En halvtimme senare ringer det på dörren, det är killen som undrar om Patrik vet var Victor är, vilket Patrik förstås inte gör. När klockan är efter tre, fortfarande mitt i natten, ringer det på dörren igen. Det är killen igen, som undrar om han kan komma in eller något. Patrik ber honom att sluta ringa på och dra i dörren, då vi försöker sova. Han ringer inte på något mer och ber om ursäkt. Resten av natten hör man hur han sparkar, rycker och drar i dörren in till grannen och även provar om våran dörr är öppen.

I lördags när vi vart på BK gick vi ju ner till Ugglans för att handla mat. Då säger Patrik till mig att killen framför oss är killen i trappen. Jag säger att jag tycker det verkar väldigt konstigt, men Patrik lovar att det var han. Killen i trappen och i Ugglanskön är förfasen våran granne!!!! Han har suttit utanför sin egen dörr hela jäkla natten, skrikit och sparkat och haft sig på sin egna dörr!! Någon måste varit vääääääääääldigt berusad och troligen något mer, då det låg cigarettfimpar  överallt utanför dagen efter. Herregud.

Jaaa, nu har ni att läsa en stund iallafall, vi hörs senare!


8 november.

Igår blev en bra dag.

Som sagt började det med att jag gick ner och fikade med mamma och TK, inhandlade lite på systemet ifall något skulle hända på kvällen, vilket det också gjorde.
Killarna skulle ut och då började jag också bli lite smått sugen, så jag skickade iväg ett litet sms till Änna och frågade om hon ville joina mig och det är väl klart att hon tackade ja, haha. Hon och Ellen hade tänkt festa (väldigt ovanligt, nooot) men Ellen skulle föra i Stallarholmen och Anna orkade inte åka dit, så hon kom till mig!

Innan Ännix kom så var det lite tv-spelande här hemma. Jag fick möta Oskar i en FIFA match, men det var jäkligt jämn. Det slutade dock med att Orre vann på straffar, med ETT mål och killarna var faktiskt lite impade, måste jag säga, haha.
Senare var det taxi beställd till BK, jag och Anna struntade i det och gick upp istället, alltid skönt med lite luft. Väl inne på BK var det som vanligt, toaletten först. Sedan slängde vi i oss varsin shot och senare fick vi en varsin dricka, tur att Anna har kontakter.

När BK stängde gick jag och tjatade om hur hungrig jag var, så vi och Kalle och Linus gick ner till Ugglans, där redan Patrik, Anders och Orre stod i kö, men när vi väl stod där så kände jag att jag ändå inte kunde äta någonting. Jag åt Patriks sista pommes och en liten bit av hans hamburgare, men uscha, nu fattar jag varför jag nästan aldrig längre käkar efter en utekväll. När alla hade ätit upp, fick Kalle sin mat och då drog jag och Putte hem. Var hemma strax innan fyra och somnade vid halv fem, så sent har det inte blivit på läääänge!

Pappa ringde kvart över två idag, då vaknade jag!!! Helt sjukt! Han skulle bara säga att han och Bitte skulle ut och gå, och att jag efter det kunde komma ner en stund. Jag slängde ihop en kladdkaka, cyklade ner till affären och köpte en kexchoklad, en bilpåse och fyra lotter och cyklade sedan hem till dom. Överraskade med det inhanlade och sen snackade vi lite skit som vanligt. Bitte hade precis börjat med linser, så jag fick guida henne lite.
Vi kollade även på hockeyn, men det blev för pinsamt så vi bytte kanal och sedan åkte jag hem och dom åkte och tankade bilen.

Nu har vi nyligen kommit hem från Petra och Anders. Vi gick och hyrde "Johan Falk" och tog den med hem till dom. Det var Patriks fars dag present till Anders, haha. Filmen var väl inte den bästa, men heller inte den sämsta. Man måste ju se alla när man väl har börjat kolla på dom.

Imorgon skulle Johanna komma förbi en sväng när hon slutat skolan, klockan ELVA!! Va fan lixom! Hon ska låna någon dator och internet och fixa några skolarbeten, tur att vi bor så nära nu då, haha.

Nej nu blev det mycket skrivet, vi hörs imorgon istället! Bye!




7 november.

Igår blev en heldag hemma hos familjen Hallberg. Jag var där från strax efter tio igår morse till strax efter elva igår kväll.
Johanna och jag fick nästan hela hennes rum färdigt, till och med gardiner uppsatta. Kläderna i garderoben, inga kartonger kvar att packa upp, grejer i bokhyllan och så vidare. När allt är uppsatt på väggarna kommer det bli kanonsnyggt där inne!

Det som var kvar när jag försvann därifrån igår var bara några kartonger kvar, mycket böcker som ska upp i bokhyllorna som inte är uppsatta ännu. Den nya bokhyllan i vardagsrummet kom på plats och även sofforna och fåtöljen.

Det serverades också hemmagjord tacopaj och den är sååååååååå god, med mycket majs till så klart.
Jag blev kvar och kollade på Idol där, och det var helt rätt person som åkte ut tyckte jag. Jag och Johanna fick en stoooorpåse med godis och även den nya marabouchokladen med hallonsmak och den var faktiskt riktigt god.

Idag skulle jag ner i tvättstugan en snabbis och boka tid, sen kom jag på att jag skulle en snabbis till affären och möter då mamma och TK. Dom var ute och gick och vi passade på att smita in en sväng på Prinsen. Så en liten fika har jag redan hunnit med. Under resten av dagen vet jag inte vad som händer, vet inte riktigt vad jag har lust med, men det visar sig väl!

Vi hörs!

5 november.

Då lider denna dag mot sitt slut, så skönt, dock blir det en skapligt tidig morgon igen, även om jag är ledig.

Hela kvällen har vi tillbringat hos familjen Hallberg. Patrik och Anders har lastat kartonger och Petra ha småstädat lite här och var, medan jag och Johanna höll oss borta och chillade i soffan istället, haha. Det var jättetomt där hemma nu och inatt är det sista natten, puh.

Från klockan nio imorgonbitti får dom börja lassa inte i den nya lägenheten, till klockan ett, sen är det nästas tur. Och efter klockan fem får alla hålla på om dom vill. Det ska bli spännande, säger jag som inte ens ska flytta in.
Mitt och Johannas uppdrag imorgon var att sätta nya tassar på ALLT, så vi har nog fullt upp en bra stund, för det är ju en hel del möbler.
Till lunch skulle vi får korv med bröd och till middag blir det tacopaj, hur gått är inte det lixom!! Och så slutar nog dagen med lite tvmys antingen borta i familjens nya lägenhet eller hemma hos oss, framför Idol!

Håll gärna en tumme, eller två för mig, att jag kan sova inatt, har varit lite dåligt med det den senaste tiden, usch vad jag avskyr det!

Hejs!

4 november.

Puh!

Igår började vi som sagt städa lite här hemma. Dammsugningen blev gjord. Idag var det resten. Dammat, skurat golv, grundstädat toaletten och köket, ja ni fattar. Nu är allting skinande rent, i stort sett, så himla skönt. Vi har även tvättat en maskin kläder och hängt den, diskat den disk som fanns, plockat undan andra kläder som hängt i vägen och plockat undan massa annat så nu ser det fint ut igen! Dock är ju tyvärr inte Patrik och jag lika noggranna. Jag vill gärna ha rent och snyggt, utan grejer överallt, medan han är tvärtom, eller ja, han bryr sig inte riktigt lika mycket som jag, så vi får väl se hur länge det lyckas se ut såhär.

Imorgon när jag slutat har jag tänkt rensa garderoben en aning. Börjar bli helt knökfullt däri nu så en storrensning skulle behövas. Sen jag flyttade hemifrån har jag blivit en hejjare på att sätda just garderoben. Skor kan jag bara inte slänga, men kläder, det är mycket lättare. Iförsig slänger jag ju inte kläderna heller, utan lämnar in dom på Second Hand, så får man också en liten slant.

Jag och Sara skrev lite på MSN förut och helt plötsligt under hennes namn står det "Sara och BillyBob spelade Röj-Flaggor och Sara vann", haha, jag tyckte det såg lite roligt ut och skrattade för mig själv, men det var tydligen inte riktigt meningen att det skulle stå så.

Nej nu ska jag krypa ihop i soffan, byta kanal till Grey's och äta liiite naturgodis, de vill säga massa nötter, mmmm!

För övrigt så ser det just nu ut som att det inte blir någe derby i allsvenskan nästa år, då Assyriska leder över Djurgården med 2-0, såå håll tummarna ;)

3 november.

Idag fyller världens bästa mamma år, så kvällen har spenderats där!
Jag lagade god middag, TK kom och hämtade mig och vi smög in och sjöng för mamma och överraskade henne med middag och massa blommor.
Lite senare kom även pappa, Molle, Bitte och Tyson och vi fikade och åt tårta, mmmm, gott.

Jag har varit ledig idag, så vi åkte en sväng till Etown och köpte ny dator. Den stationära började bli otroligt seg så det behövdes en ny, vilket halft impulsköp, haha. Vi har också städat här hemma så nu är det fint igen, nästan iallafall. Bara lite grann att plocka undan, men det fixas imorgon.

Jaa, det var väl det jag hade på hjärtat just nu. Vi hörs!

1 november.

Finns det något bättre sett att infira den nya månaden än ett sprillans nytt SMGULD?!?!

Jag säger då bara en sak: "AIK, AIK, FINNS I VÅRA HJÄRTA!!" Wohooo, fyfan så bra!


1 november!

Finns det något bättre sett att infira den nya månaden än ett sprillans nytt SMGULD?!?!

Jag säger då bara en sak: "AIK, AIK, FINNS I VÅRA HJÄRTA!!" Wohooo, fyfan så bra!