30 oktober.

Blääää, det här suger!

Jag har gjort illa stortån så ordentligt att jag inte kan röra på den utan att jag typ skriker!
Fyfaan vad klantig man får bli. Jag som skulle inviga mina nya lila skor imorgon, men jaa, nu ser det ut som att jag får gå omkring i foppatofflor snyggt, om jag ens kommer ut, då jag ser ut som jag vet inte vad när jag går, eller struttar omkring på kryckor, för att inte felbelasta den opererade höften, KUL!


29 oktober.

Jag har inte så mycket att skriva just nu, bara att jag börjar jobba om en timme och en kvart, då därför tänkte jag istället bjuda på ett bildregn! Enjoy!


                                    

27 oktober.

Jaa, oktober börjar smyga sig till sitt slut även detta år. Det är, som alla andra månader, helt sjukt vad snabbt det går!

Idag har jag jobbat, trodde aldrig att jag skulle orka med det idag, men jodå! Jag kom upp, men det gjorde däremot inte min mamma, som jag tiggde skjuts av idag. Hon var lite sen, men det gick bra iallafall. Plus att när jag kollade på mitt schema imorse så ser jag att jag har en luuuuuuuuuuuuuugn dag, så skönt att få det ibland också! Jag gick en timme tidigare och det behövs verkligen. När jag kom hem somna jag i sängen tills Molle ringde och väckte mig ;)

När jag vaknat till åkte jag och mamma til Jysk och kollade lite grann, hoppas jag hittar det jag söker snart, haha. Därefter åkte jag hem till Molle, dit även Sara kom. Vi skulle baka. Det blev massor med muffins och en "muffinskaka"! Det blir nog spännande!

På lördag blir det party hos Molle och Andy, då Andy fyller 20 på fredag, det blir niiiiiiice!

Nej, nu ska jag chilla i soffan, är ledig imorgon och det ska bli så jäkla skönt!!

26 oktober.

Mmmm, det var skönt att få sova ut riktigt ordentligt idag!
Däremot är det inte lika lockande att knalla till jobbet om en liten, liten stund!
Jag är så trött i hela kroppen och ena axeln värker som bara den, skit!

Igårkväll kollade jag på Wallander, sen kom Patrik hem, och då kollade han på fotboll och jag somnade så skönt! Vid tolv gick vi in och la oss och låg sedan och pratade fram till fyra i natt ungefär! Det var mysigt, även om jag var bra trött!

Nej nu ska jag ta och göra mig lite iordning för jobbet, vi hörs!

25 oktober.

I fredags var det lönedags! Det betydde utgång på kvällen!
Det var invigning för mig och Natta av UB, visst var det "kul", men man kände varken igen folk eller någon musik heller för den delen. Nästa helg blir det väl BK och det ska bli lite roligare!

Jag skulle egentligen ha jobbat dag i går, men eftersom att jag ville ut med tjejerna och eftersom att Anna ville jobba dag, så bytte hon och jag! Hade uteturen och det gick väldigt bra faktiskt! Idag var det jobb igen, det gick bra, hade inte så tungt som tur var! Under resten av dagen har jag fått en hel del gjort.
Anders pratade förra helgen om att åka och kolla Patriks match idag, vilken jag gärna hade velat, en så blev det inte, och det var riktigt skönt det också! Jag har, som sagt, fått så mycket gjort istället!

Efter jobbet åkte jag, mamma och TK och storhandlade, både ÖB och Willys hanns med. Sedan blev det en sväng till Godismonstret också. Städade undan lite i köket och kyl&frys när jag kom hem, packade in varor, drog i gång en tvättmaskin, strök lite annan tvätt. Gick en promenad med pappa och har ätit mat. Nu ska jag snart stänga av här och slänga mig i soffan, börjar inte förrän tre imorgon så det blir sovmorgon, mmm!

Igår innan jag började jobba drog jag igång en tvättmaskin. Sen tänkte jag att Patrik skulle hänga den innan jag kom hem, men icke! Blev irriterad och bad honom iallafall att hjälpa mig litegrann. Bara han bar in all tvätt i sovrummet så skulle jag fixa resten. Sen vid halv två, när Oskar och Kalle åkt hem så kom Patrik in, tänder lampan och suckar världens suck. Då hade jag glömt all tvätt, som låg i en stor hög precis bredvid min sängplats, och jag hade inte sett den! Så Patrik fick göra hela jobbet själv iallafall, haha!

Nej men nu väntar soffan och godispåsen och även ett stort glas med kallt vatten!

23 oktober.

Jaa, så var denna lediga dag nästan slut!
Vad snabbt det går, sov i försig till halv ett, så det kan ju vara därför. Därefter gick jag till massagen! I en och en halv timme låg jag och bara slappnade av, mmm så skönt! Dock är jag helt slut nu, vilket man brukar bli efteråt.

Mamma och jag tog sen en sväng på stan, hon skulle köpa byxor, vilket hon också gjorde. Jag fick med mig strumpbyxor och nagellack, och en tröja från Vero Moda!

Nu ska vi nog beställa mat, om jag får beställa med killarna, sedan måste jag ringa till Telia också, måste lämna in det mobila bredbandet, så Patrik kan ha det på sina matcher, haha!

VI hörs!

22 oktober.

Imorgon är jag ledig!!!!
Det ska bli så jäkla skönt så det finns inte! Dessutom ska jag på "SPA" på trädgårdsgatan och få aromainpackning, helkroppsmassage och ansiktskur! Gud så skönt!

Idag efter jobbet gick jag hem och la mig. Kände att jag skulle var utvilad till ikväll! Vid halv fem sprang jag in på systemet och köpte två flaskor vin, en till mig och en till mamma. Sedan gick jag och mamma till Molles jobb och kollade hur hon hade det. Nyrenoverat och väldigt snygga färger, lite lagom sådär. Molle och Ann satt i det största rummet, hur stort som helst!

När vi kollat runt där gick vi upp till vårat jobb dät det vankades middag och tal. Det blev sorligt ett tag, men man får försöka se det från den ljusa sidan, tyvärr. Vi kommer aldrig att få någon bättre chef än Gunilla, usch :(
Det blev iallafall en hel del skratt, mycket mat och gott vin, faktiskt! Men jag fick däremot börja hela middagen med att gå ner till Kristian och låna en vinöppnare, då Anette, som skulle öppna den FÖRSTA flaskan, hade sönder våran vinöppnare! Och då kom jag på den smarta idén att ringa Natta och fråga om hon kunde fråga Kristian, haha!

Vi var hela 43 stycken som kom på middagen och alla vi som jobbar fick en varsin liten blombukett med oss, för att vi har varit sån snäll personal tyckte Gunilla! Det togs även ganska mycket kort, och jag var nog med på några stycken iallafall, då jag inte är som mamma, som gömmer sig för kameran.

Vid åtta tiden gick jag hemåt, Patrik och jag skulle på bio! Vi skulle ju gått förra fredagen, men då gick bara "Flickan som lekte med elden" och Patrik hade inte sett den första. Så i veckan kollade han på den första filmen och idag såg vi alltså film nummer två. Den var väldigt bra tycker jag.

Nu är vi hemma igen och jag ska se efter min "Farm" och sedan ska jag nog lägga mig!
Vi hörs!


21 oktober.

Usch vad snabbt tiden går!
Jag förstår inte hur man ska hinna med allt som man måste hinna med.
Om tre dagar är det "bara" två månader kvar till julafton, men jag har ju redan inhandlat en julklapp iallafall,
och resten har jag ju lagt undan pengar till, bra gjort.
Mer nedräkning är det även till den 6 november, då familjen Hallberg flyttar, det ska bli spännande, två veckor lite drygt.
Innan det, den tredje november fyller min mamma år, men jag har ingen aning om vad det ska bli för något spännande till henne i år.

Om en månad och 6 dagar fyller Johanna 18 år också, och det ska väl firas kan jag tro! Någon dag innan det fyller även hennes kompis år, så jag antar att det firas samtidigt? Även hit har jag lagt undan och kanske klurat ut vad det blir för något!

Den 12 december fyller även mamma Hallberg år och på kvällen spelar Scotts på "Dansbandskampen" så det blir väl en sväng ut dit, haha. Pappa tyckte att jag kunde gå med han och Bitte, men jaa vi får väl se.

Och mitt i alltihop så är det farsdag, den åttonde november. Och jag vet precis vad jag ska ge min pappa, haha. Inte för att vi "firar" fars, eller morsdag så speciellt, men nu har jag en bra idé.

Till jul kommer även min kusin hem igen, denna gång med hennes sambo, och då hoppas jag att magen kanske växt lite på henne! Ååh så spännande det ska bli!!

Nej nu väntar duschen på mig! Vi hörs!


20 oktober.

Hallihallå!

Idag hade jag sen lunch, inte förrän halv ett. Har stått i en tvättstuga halvadagen, städat, duschat och handlat, japp, mycket blev det gjort. Mamma bjöd på lunch på Prinsten, det var smarrigt.
När jag kom hem från jobbet gjorde vi pannkakor, det var gott det också, men eftersom jag ganska nyligen hade ätit, åt jag bara tre stycken, men änr ändå fortfarande proppmätt!

När mamma slutat jobba åkte vi en sväng till Hedlandet. Pappa, Bitte och Molle var där häromdagen och hade kommit hem med en hel del grejer, så vi ville ju också kolla om vi kunde hitta något trevligt. Lite blev det, men inte lika mycket som dom andra.

Jag passade på att beställa ett par "uggs" och ett skärp som jag har spanat på ett tag nu, från
www.hm.com/se .
Jag hade rabattkod så jag tyckte att det vore bra att utnyttja den, haha. Strax under 200 kr kommer det gå på, och det tyckte jag var ett ganska så bra pris!

Sedan tittade jag in på www.bangerhead.se 's hemsida och hittade ett bra erbjudande. Så jag klickade till mig två stycken "Dust it Mattifying Powder" också, för 189kr!! Det kallar jag kalasbra!

På jobbet idag fick jag även reda på att jag kommer få förlängt schema!! Jag fick välja på tre olika scheman, så jag tog ju självklart det med mest tider, så en 70% tjänst får jag iallafall. När jag valt och skulle börja skriva in dagarna i min almanacka, så ser jag att jag är ledig julafton och juldagen, jobbar kväll annandag jul, jobbar dag på nyår och är ledig nyårsdagen!! Hur bra är inte det lixom?!?!  Jaa, det känns bra nu!

19 oktober.

Denna vecka skulle jag jobba måndag, tisdag plus helgen. Denna vecka blir det extrajobb.
Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag. Hääärligt. Nästa månad kommer bli grym på lönespecen!

Är så sjukt seg i huvudet. Jag tänker att "idag ska jag lägga mig tidigt", men tjena, inte blir det tidigt för det.
Blir oftast någon gång mellan elva-tolv och det är alldeles för sent när man ska upp och jobba morgonen efter.

Vi ska äta fiskpinnar idag, är inte så jättesugen på det, men det får duga. Innan det ska jag lägga mig i soffan en stund, eller hoppa in i duschen, jag har inte bestämt mig än.

På torsdag ska vi äta med jobbet. God buffé, gott vin och trevligt sällskap, men kan tänka mig att det också kan bli lite sorligt. En sista måltid lixom, herregud.

Jaa, det var allt för denna gång, vi hörs!

18 oktober.

Jaa, då var även denna helg slut då.

Det går fort, både veckorna och helgerna. Det är helt sjukt.
I fredags kom Anders och Johanna förbi med mat när Anders slutade jobba, och stannade kvar en stund, dock kände jag mig som världens mest osociala människa då jag satt och halvsov när vi åt mat, jag var verkligen helt slut.
När dom åkt hem så dukade vi fram onyttigheterna, chips, dipp, choklad, bilar, tuttifruttigodis, bullar, kladdkaka, grädde, cola och saft till mig, mums.
Klockan elva somnade jag i Patriks knä och sov till nästan ett innan han tyckte vi skulle ta oss till sängen. Igår sov vi till klockan ett! Fast jag somnade så tidigt i soffan!
Under dagen gjorde jag ingenting alls, kollade på AIK-matchen och somnade en stund till. Sedan gick jag till pappa och Bitte en stund, vi fikade lite och även Molle joinade oss.
Molle och jag gick sedan hem till henne och kollade på film, mysigt. Halv ett gick vi hem hit och här satt grabbarna och lirade Fifa typ.

När klockan ringde halv sju imorse var jag inte lika kaxig, uscha! Men jobbet rullade på ganska bra ändå och efter jobbet åkte jag, mamma och TK till Etuna en sväng och kom hem med lite smått och gott. Sedan åkte vi hem till mamma och TK och jag och mamma gjorde köttbullar som vi sedan åt till middag.

Fick höra av Patrik nyss att dom vann matchen borta i Motala, det måste varit värt att åkt dit iallafall, haha.
Jag ska ta bort sminket nu och lägga mig i soffan en stund, får se om jag är vaken när mister mister kommer hem sent ikväll/natt.
Vi höres!

15 oktober.

Då var det dags igen.

Idag stod jobb på schemat, det gick bra, trots att det blev en jobbig natt. Jag fattar inte varför jag sover så dåligt vissa nätter. Vissa nätter är verkligen helt otroligt jobbiga att ens försöka somna.
Innan jag gick till jobbet så höll jag tummarna att jag skulle ha en lugn dag, och JAA det hade jag, så himla skönt, faktiskt.

Efter jobbet gick jag hem. Vi kollade lite på tv och sen somnade jag gott i soffan. Strax efter fem vaknade jag och gick sedan hem till Molle med en påse bullar. Jag tror hon blev glad! Vi snackade lite skit och jag lärde henne "FarmVille", haha. Jaa nu hoppas jag bara att hon fortsätter med det.

Nu sitter jag och kollar på "Inlåst", jag tycker det är så hila intressant. Jag hoppas verkligen att det går bra för dom stackars ungdomarna igen!

Snart blir det dusch och sen är det sängen som lockar, skönt!


14 oktober.

Nu har jag precis (eller precis och precis) för nån timme sen, bakat klart!
Nybakade bullar luktar det i hela lägenheten, mmm smarrigt!
Så nu ligger jag i sängen med ett stort glas mjölk och två nygräddade lagom varma bullar, mmmmm!

Förut idag träffade jag Sara! Vi gick, och gick och gick! Det var så skönt! Vi gick upp till spåret och gick 5 km spåret och pratade under hela tiden, så det kändes som vi gick på ett kick! Sen gick vi ner till nya "Schelins", "Rogge Bageriet" eller något likande hette det nu. Men OJ vad ovanligt det var där inne! Allt var vitt, dom ska ta bort övervåningen och jaa, som Sara sa, det känns inte som man har varit där förut, man känner inte igen det minsta!

Imorgon ska jag jobba igen, det ska bli skönt faktiskt. På kvällen ska jag träffa Molle, jag funderar på att bjuda henne på en bulle, men bara om hon är snäll!

Vi hörs imorgon!
Puss!

14 oktober.

Ledighet idag, ganska så skönt.

Om en liten liten stund ska jag träffa Sara :)
Vi funderar på att ta en liten promenad och bara prata, mysigt.

Senare idag blir det en sväng till Jysk och ÖB, kanske åker en sväng till Rusta också, men får se om jag orkar med det. Tänkte kolla efter en till matta, skulle faktiskt bli ganska bra, men som sagt, vi får se!

Nu ska jag kila!
Puss!

13 oktober.

Nu har min moster, min kusin och min mor åkt hem.
Det var jätteroligt att träffas igen och nästa gång blir troligen till jul, vilket ska bli väldigt spännande!!! :)

Vi har fikat, pratat och skrattat. Mängder med skratt har det blivit, herregud. Väldigt öppet blev det, tur att Mr P inte var hemma fast då hade det nog inte blivit sånt prat, haha.

Nu ska jag stänga av här och fokusera på tv och Desperata Hemmafruar, hejs!

13 oktober.

Hahaa, Molle, jag förstod att den skulle komma ;)

Nej men nu har vi iallafall kollat på den första "Johan Falk" filmen och den var mycket bättre än dom andra. Senare ska vi kolla på den fjärde också, så hoppas på att den är minst lika bra.

Jag ska fixa en kladdkaka senare, min moster och min kusin kommer förbi på en liten fika. Hon är hemma från Florens en vecka och vi bestämde redan sist hon var här att dom skulle komma förbi och se hur vi bor, men tiden passade inte någon av oss, så idag blir det av istället.

 

Vi hörs!


12 oktober.

Jaa, en hel helg utan update.
Jag har helt enkelt inte haft tid. Mycket jobb har det varit. Överraskning för Änna här i lördags,
middag och present. Fotboll och Singstar och tillsist BK, som tyvärr var sådär. Jag och Sara gick någongång vid halv ett - ett.

Det positiva med den tidiga kvällen var att jag vaknade upp helt utan huvudvärk eller illamående och kunde gå till jobbet utan dåligt samvete. Hann knappt med att ha rast igår, så det var fullt upp hela kvällen. Var tillbaka på lokalen efter det sista ärendet vid fem i tio och vi slutar lixom tio!! Så det blev lite stressigt där..

Idag var det sovmorgon!! Så himla skönt. Sedan bar det av till brandstation för HLR. Frank var "utbildaren" och shiit vad roligt vi har haft, haha! Sedan fick vi rädda liv på en stor docka, det var faktiskt lättare än vad man kan tro att det är! Dessutom var dockan "svårare" än en vanlig medvetslös människa!

Oskar åkte hem för en liten stund sedan. Vi har kollat på "Johan Falk" filmerna, eller ja, två av dom. Njaa, dom var sådär tyckte jag tyvärr. Men man kanske kommer in i dom ju fler filmer man ser.

Imorgon står jobb på schemat, om jag nu kan det... Får hoppas på det bästa.

GodNatt


9 oktober.

Japp, visst blev det en målrik match alltid, och denna gång till Torshälla.
Riktigt tråkig match dock, så jag och Petra pratade lite istället.

Annars har det inte hänt mycket mer idag. Jobb som vanligt, sen gjorde jag lite ärenden på stan och sen hem och städa lite grann för att tillsist få sova en stund, såå skönt!

Jaa, imorgon händer lite mer och det får ni väl veta på söndag antar jag, höhö.

Puss

9 oktober.

Nu ska jag gå ner till bilen, Petra och Anders kommer och hämtar mig, som vanligt.
Det är drabbning ikväll, Torshälla - Kungsör, typ. Det blir nog många mål, hoppas.

Vi hörs senare helt enkelt!

8 oktober.

Japp, då var det bara tre arbetsdagar kvar denna vecka, yey!
Jag är helt slut redan nu och fattar absolut inte hur fasen jag ska orka upp tre dagar till,
tur att jag jobbar kväll på söndag iallafall, kan nog behövas lite sovmorgon då...

Lite senare ska jag träffa Molle, niiiice. Vi ska väl snacka lite skit som vanligt typ,höhö.
Innan det ska jag lägga mig och läsa min nya påbörjade bok, så sjukt bra, som jag nog har sagt om alla böcker jag läst den senaste tiden, haha.

Vi hörs!

7 oktober.

Nu har vi precis ätit, fast jag känner mig inte så bra, så jag åt inte ens hälften av den lilla portion jag åt.

Har inte hunnit vila något idag, men ska ta och lägga mig och läsa en bok nu.
När Patrik drar till träningen ska jag nog ta tag i städningen här hemma, är den enda lediga dag innan lördag, som jag hinner städa undan på och det kan ju vara skönt att få det gjort. Patrik har i försig redan dammsugit så det är ju inte så mycket som ska behövas göras, men iallafall.

Sen när mister P kommer hem från träningen ska vi ut och handla, vi brukar göra det tidigt på dagarna om jag är ledig, eller senare mot kvällen, för att slippa alla människor, smaart  drag.

Nej nu ska jag som sagt lägga mig en stund, vi hörs!

7 oktober.

Japp, idag är det riktigt tidig update, för att vara ledig dag ;)

Kom hem för en liten stund sedan från intervjun, mmm det var spännande, läskigt men ändå roligt.
Jag fick fram bra svar på det allra mesta tycker jag. Det kom en lite svårare "fråga", men när jag tänkte efter så fick jag PRECIS den frågan när jag var på intervju i Eskilstuna, och hakade upp mig på den då också, men fick då tips av killen, så efter en liten stunds betänketid så kom jag på det perfekta svaret!

Nu ska jag ta hand om lite tvätt, sen ska vi förhoppningsvis åka och handla, så jag slipper det imorgon. Visserligen kan väl Patrik handla själv imorgon, men jag vill ju följa med, haha.

Vi hörse senare! 

6 oktober.

Ååh idag är jag glad! Trött men glad!

Jag bad Tompa för nån vecka sen, att när han hade någon tid över kolla upp lite bärbara, bra datorer till mig, eftersom att han är lite bättre på det där än vad jag är. Sagt och gjort. Några dagar senare fick jag en länk till honom som han bad mig kolla på. Jag kikade och det visade sig vara en Delldator till kampanjpris. Jag bad TK beställa en sådan till mig, eftersom att mamma också kanske skulle ha en sådan, så det gjorde han.

Idag ringde dom och ville bjuda oss på mat. När jag kom hem från stan (där förövrigt gick en sväng med Molle), så gick jag in och satte mig och kom sedan på att det var något i hallen. Det var min nya dator! Jag frågade TK hur mycket han skulle ha, han sa priset och sa att han tyckte det var ett ganska billigt pris, till en så bra dator, vilket jag inte kunde annat än att hålla med om. Sedan fortsatte han "Och eftersom att jag har liite bättre lön och därmed lite mer pengar än dig, så bjuder jag på den!"

Jag fick alltså en ny dator utan att behöva betala något, till och med maten bjöd dom på, haha!! :)

Nu gäller det att komma på en bra julklapp!

Nu börjar jag bli lite nervös inför imorgon, men ska plugga på lite till så ska det nog gå bra!
Vi hörs!

5 oktober.

Japp, då var vi inne på en ny vecka, som helt och håller består av jobb, ja utom onsdag då jag faktiskt är ledig, men ändå ska vara uppe klockan åtta, kul, verkligen.

Idag på jobbet när vi skulle ut på jobb så hör man en jobbarkompis som skriker "ÅHNEEJ!!!" och suckar ordentligt, vi andra får oss snart ett riktigt gott skratt.
Det visar sig att hon tagit två OLIKA skor!! Hur är det möjligt lixom?! Den ena var svart med ett litet spänne, den andra var brun med ett större spänne, så nej jag fattar inte hur man lyckas, hahaha!

Till lunch bjöd jag mamma på nachotallrik från Prinsen, mmmm, så gott, till efterrätt blev det en kanelbulle och en vaniljbulle som vi delade på. Var ju tvungen eftersom att det var kanelbullensdag igår!

Får se vad det blir för planer till kvällen, vi ska iallafall kolla på film har vi bestämt, men innan det måste jag hem en sväng till mamma för att öva på en intervju till på onsdag :)

Vi hörs!

4 oktober.

Idag är det kanelbullens dag!
Varför jag vet detta så otroligt bra är för att en på jobbet, Irre, har gått och tjatat om denna dag sedan i början av sommaren eller något liknande, så den har helt enkelt satt sig på minnet ;)
Jag har däremot tyvärr inte ätit någon liten bulle överhuvudtaget idag, men det kanske man kan göra imorgon.

Imorgon är det också beräknat att en av mina "vikariekompisar" ska föda sitt andra barn, dagen efter kanelbullens dag, så vi får väl höra om det har hänt något.

Igår var det iallafall innebandy på schemat, vi åkte härifrån tidigt, halv ett  blev jag hämtad och vi var hemma ganska sent, halv nio. Matchen var inte speciellt rolig, men det blev däremot massa mål. 10-7 slutade matchen till Vingen, men Putte gjorde en del poäng iallafall.
På vägen hem åkte vi förbi Petras mamma en sväng på lite fika och när vi kom hem bytte jag om på dirkten och gjorde mig lite iordning, sedan gick jag till Sara och tillsist drog vi oss uppåt Orienteringsstugan!

I Orienteringsstugan vankades det 60årskalas! Anna, Ellen och XL fyller alla 20 år under oktober och slog därför på stort. Det var så jäkla roligt! Vi dansade, pratade, skrattade och ja, allt det som hör till en lyckad fest! Dock fick jag nog i mig lite för mycket, då jag för det första inte druckit på lite drygt två månader, dels för att jag hällde i mig lite för mycket på lite för kort tid och dels för att jag drack den sista cidern halv två i natt. Imorse, vid åtta, när jag skulle gå upp och hämta vatten kunde jag knappt gå rakt, då kan ni tänka er.

Jaja, det var en hellyckad kväll iallafall!
Dagen idag har inte varit lika lyckad, har mått som en, jaa jag vet inte vad. Gick upp vid halv ett, och gick sedan och la mig i soffan och sov några timmar, skönt. Sedan blev det pizza och en dusch. Nu har killarna varit här och kollat på Saw 5 typ, usch.

Nej nu ska jag ta och hämta ett glas med iskallt vatten och lägga mig i soffan en liten stund innan det är dags för sängen, vi hörs!


2 oktober.

Jaa, som ni märkt har jag inte hunnit med att uppdera de senaste dagarna.

Har varit så sjukt trött. Efter att ha jobbet kväll sedan i lördags fram till och med onsdag och sedan ställa om sig att jobba dag, jaa, då hänger varken huvudet eller kroppen med riktigt. Nu i helgen är jag iallafall långledig och det ska bli så himla skönt, dock är redan helgen fullplanerad, men lite lugn och ro ska jag nog få mig. Nästa vecka blir också ganska späckad, men det ska bli roligt.

Igår var jag ner till pappa och Bitte en sväng, dom visade bilder från Grekland och vi pratade lite skit som vanligt. De roliga var att när jag och Molle frågade saker om resan så hade dom helt skillda åsikter, haha. "Var det långt till stan?" Bitte "Njaa, de tog typ 10 minuter" och pappa "Neej, ett par minuter kanske" precis samtidigt svarade dom också, haha.

Molle och jag gick sedan till Ica och tillsist hem hit. PRICK(!!!!) klockan åtta kom Sara också! Vi skulle kolla på Idol tillsammans, så jag hade bakat kladdkaka och så började vi kolla. Sara och Molle provade även kläder till imorgon, då vi ska på 60-årskalas. Anna och två kompisar till henne fyller alla 20 under oktober så dom slår ihop, och det ska bli roligt. Efter Idol knallade Molle hemåt och strax efter tio gick Sara. Vi började kolla på "Inlåst" på tv4, som handlar om ungdomar som är påväg ut i det kriminella men frivilligt prövar på livet i fängelse, riktigt bra.

Idag har jobbet gått snabbt, tills det var dags att gå hem. En som skulle jobba i helgen ringde och sjukanmälde sig så jag och mamma fick lite panik och ringde runt till folk och fick sedan göra om några scheman för helgen, så fick faktiskt en halvtimmes övertid, aldrig helt fel.

Jag vaknade för en stund sedan, är fortfarande helt slut. Ska ta oss ner till Ica och Godismonstret en sväng och sedan blir det en dusch för att tillsist avsluta kvällen framför Idol. Imorgon efter tolv kommer Petra och Anders och hämta mig, då blir det en sväng till Norrping och tillbaka, så när jag kommer hem imorgonkväll ska jag istortsett bara byta om och packa ner dricka och sedan bär det väl iväg till Änna eller något.

Japp, nu fick ni en rejäl uppdatering iallafall!

Hejs!