31 december.

Jag har inte haft så mycket tid den senaste tiden, att uppdatera. Jobb och andra grejer har stått på schemat och kommit före helt enkelt.

Idag är det som sagt sista dagen på detta årtionde, Imorgon är det ett nytt. Det ska nog bli ett ganska spännande år tror jag bestämt!

Nu tänkte jag springa in i duschen för att sedan ställa mig och skrapa bilen och lämna den hos mamma, sen ska vi hem till Petra och Anders och äta och därefter har jag inte den blekaste vad som händer faktiskt, vi får väl se. Jag ska nog träffa mina tjejer iallafall :)

Föresten fyller Orre år idag, grattttttttttttz.


GOTT NYTT ÅR!

26 december.

Jag har haft fullt upp, verkligen!

Efter jobbet i onsdags så gick jag och mamma en sväng på stan. Jag köpte dom sista julklapparna och hämtade även ut biljetter till BK. Sedan bar det av hemåt och jag packade väskan och så satte jag och Patrik oss i bilen påväg till hans mormor. Vägen till hans mormor är absolut inte rolig! Det är genom skogen, i typ 40 minuter, och halt och jättesnö, då är det ännu mindre roligt. Patrik tyckte däremot att det var skitroligt, då han kunde åka och sladda och ha sig hur mycket han ville.

När vi äntligen kom fram till det lilla samhället så åkte vi direkt till ICA för att inhandla varsin Bingolott till kvällen, och när vi sedan kom hem till mormor och visade lotterna så började hon skratta. Då hade hon varit och köpt två lotter till sig under dagen men tänkt att ingen annan ville spela. Sedan hade Petra, Anders och Johanna kommit med varsin lott och tillsist vi! Utan att vi ens pratat ihop oss. Det blev en riktigt myskväll! Även Patriks moster Pernilla och hennes Micke kom, jättetrevligt!

På julafton så gick vi upp skapligt och åt lite frukost, sedan gjorde vi oss iordning och löste lite korsord, till och med jag! Och sen så var det jullunch, smaskigt! Efter det rullade vi hemåt, samma hemska väg. Och gick till pappa och Bitte och firade där också. Kalle Anka, julmiddag och paketöppning och tillsist hem till Petra och Anders för lite julgodis och pekatöppning, jättemysigt!

Igår var det sovmorgon och på kvällen åkte vi hem till mamma och tompa och åt mat, julmat. Det var gott, än så länge, haha. Därefter åkte vi hem och gjorde oss klara och gick sedan ner till Molle och Anders där det vankades förfest, niiiiiiiiiiiice. Jag hade sjuktkul både hos dom och på BK, jag var riktigt tagga skulle man kunna säga. Men hua så varmt det var, speglarna där nere var alldeles igen immade!
När jag kom hem i natt stod Patrik och gjorde hamburgare till oss, såååååååååå gott! Därefter började vi kolla på "Alvin och gänget" som jag aldrig sett och den var ju skitbra!! Nu vill jag se tvåan!!

Idag vaknade jag första gången vid halv tio, då Putte skulle dra och träna, sen somnade jag om och vaknade vi ett. Gjorde mig iordning och skulle åka till jobbet. När jag gick ner var bilen täckt av snö, så jag började borsta av den, då hade ju snön torkat fast, så jag tog fram skrapan och började skrapa, men det satt stenhårt! När jag äntligen satt mig i bilen och skulle åka kom jag på att jag glömt mitt körkort, så det var bara att springa upp igen.

Jobbet idag gick iallafall jättebra, jag och Anna har varit såååå duktiga och inte kört ner i diket en enda gång, tur för oss! Vi gjorde "High five" när vi äntligen kunde parkera bilen i gargaget och insåg att vi klarat oss jättebra, haha!

Nu ska jag göra mig sovklar, för imorgon blir det en heldag i Sthlm, det ska bli trevligt!  Ha de bäst!

21 december.

Jag blev jättechockad igår när pappa Anders sa att en skådespelare vid namn Brittany Murphy hittats död i sitt hem! Hon som bland annat spelade emot Eminem i 8 mile! Jag tycker bara att fler och fler kända människor dör nuförtiden!

Nu ska jag, tro det eller ej, gå och lägga mig! Jag ska såklart läsa, då jag hämtade nya böcker hos Johanna igår, och så ska innebandyn få rulla på i bakgrunden!

Jajaa, vi hööööööööööörs!

20 december.

Nu är det bara fyra dagar kvar till självaste julafton! Det har gått sjuktsnabbt i december.

Idag var det min tur att ringa och väcka Molle. Hon ringde och väckte mig igår morse vid tolv, så idag när klockan var lika mycket tänkte jag att hon måste ju vara vaken, men icke! Hon var helt nyvaken! Vi bestämde iallafall träff, då hon gärna ville ta ett varv på stan. Sagt och gjort. Efter en och en halv timme var det dags för mig att åka till jobbet en sväng. Idag var det jättemycket som skulle sorteras, nästan det mesta på hela veckan, helt sjukt!

Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi till affären och handlade lite och sedan åkte vi hem hit. Mamma och jag käkade och sedan kom Johanna hit. Mamma började med knäcken och jag och Johanna klädde granen!!! Nu står den på plats och Patrik kommer att döda mig imorgon, tihiiiii. Tur att jag inte är hemma när han kommer hem!

Samtidigt som vi klädde granen så följde vi Puttes första match för nya laget, och det gick bra. Det blev vinst och Patrik hade fått spela lite grann iallafall! Inte helt dåligt!

Nej nu ska jag spela lite "Super Mario" innan jag ska lägga mig och sova!

NattiNatt!!

19 december.

När jag kom till jobbet idag och såg mitt schema för kvällen blev jag jätteglad! Jag kunde gå hem redan klockan nio!! Hur skönt är inte det liksom!? Tyvärr så förstördes min dag rätt snabbt efter det då folk inte klarar av att göra någonting alls själva. Jag blir så förbannat jävla trött på det!

Nu ska jag slappna av lite framför min Farm och sedan blir det faktiskt sängen!


18 december.

Ååh, idag fick vi sluta tidigare! Redan vid femtiden var jag hemma, så otroligt skönt!

Nu väntar jag på att potatisen ska koka klart, och sen ska jag steka lite kött och potatis och fixa gräddsås till. Tyvärr har jag glömt att handla sallad så det för räcka med majs den här gången, men det duger ganska fint det också.
När vi ätit klart väntar en liten runda till affären för att införskaffa lite gott till kvällen och därefter blir det att lägga sig i soffan och inte göra någonting alls! Mmmmmm så skönt!

Vi hörs imorgon istället!

17 december.

Ååh, nu fick jag precis ett mail till. Ytterligare en intervju!! Tänk vad snabbt det går!! Ååh det här hoppas jag verkligen på! Det är något som jag verkligen skulle vilja prova på!! Nu är jag riktigt glad!


17 december.

Idag var jag ledig, så himla skönt.

Dock så ringde klockan vid åtta, då jag och Putte skulle lämna hans bil på service och sedan ville han ju inte gå hem från KIA, smart drag tycker jag, då det har varit halvt snökaos idag också, blääää!
När vi kom hem gick jag och la mig igen, och vaknade vi tolv igen! Skönt faktiskt.

Vid två tiden var jag på Posten igen och det gick riktigt bra idag, kanske för att vi var två pers fler än förut. Vi blev klara med allt idag och fick även sortera resten, skönt att få göra lite annat.

Jag kan vara glad över alla mina ansökningar och CV'n jag gjorde igår, redan idag hade jag fått svar från ett ställle! Dom vill att jag kommer på intervju antingen nästa vecka eller efter jul. Det blir efter jul, då jag jobbar hela nästa vecka. Men jag blev väldigt glad iallafall!

Nu ska jag göra mig iordning inför natten!

Hejs!

16 december.

Nu har jag varit riktigt duktig!

Har suttit och skrivit ansökningar och anpassat CV'n och haft mig sedan klockan åtta, och även fått iväg ett tiotal också! Känner mig jättenöjd! Hittade en suverän hemsida också där man kan anmäla sig för massor av olika typer av jobb och vikarierande tjänster, kanoners, det ska jag kolla mer på imorgon!

Har även idag jobbat på mina två olika jobb, såhär i jultider. Det var massor att göra på Posten idag och vi fick inte ens klart hälften, så imorgon ska jag åka dit tidigare.

Nu är jag helt slut och ska lägga mig i soffan och kolla på nya Wallander, vilken perfekt avlsutning denna onsdagkväll, och imorgon är jag ledig!!!

Vi höres!

15 december.

Japp då var jag äntligen hemma för dagen!

Gick hemifrån som vanligt vid kvart över sju imorse. Det var världens snökaos redan då och absolut inte roligt att springa omkring i hela dagen lång! Jag blev glad när jag kom till jobbet iallafall och såg att jag hade en kort och lugn dag framför mig, då jag som vanligt när jag jobbat kväll, sovit alldeles för några timmar inatt. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig, då jag fick jobba över i en och en halv timme och där efter skynda mig hem.

När jag kom hem kasta jag på en kastrull med mackisar och slängde i några köttbullar i en matlåda. Hampus var snäll och kom och hämtade mig så åkte vi tillsammans till Posten, där vi båda kommer jobba nu under veckan, niice. Men idag var det bara jag och två till som jobbade, medan Hampe körde uteturen, hoppas på roligare sällskap imorgon!

TK och mamma hämtade mig när jag slutade strax efter sju och då bjöds det på donken!! Jag blev överlycklig när dom sa det!!
När jag skulle lägga mig igårkväll efter jobbet så märkte jag, precis när jag lagt mig i sängen att jag var VRÅLhungrig verkligen. Jag hade inte tagit fram något mer bröd än det jag skulle ha på morgonen och orkade inte ställa mig och göra något avancerat, så kliver Putte in genom dörren strax efter tolv med en påse från Donken!!! Jag sa att jag var jättehungrig och fick en cheeseburgare som jag åt I SÄNGEN! Snacka om att vara trött, och gud så gott det smakade, därför blev jag öven idag sugen det, att äta på riktigt, haha.


Nej nu ska jag odla lite på min farm innan jag hoppar in i duschen! Imorgon väntar en ny dag. Hoppas bara mister P kommer hem skapligt idag och väldigt gärna oskadd, då han är ute och åker på stora vägarna, uscha!

Vi hörs!

14 december.

Japp, jag vet att jag har varit jättedålig på att uppdatera här, men jag har haft fullt upp!

I lördags var det dansbandskampen som gällde. Molle och jag skulle dit, men blev hembjudna till pappa och Bittes kompisar, haha. Det kändes ju lite märkligt att hänga med dom, men eftersom att Tobbe köpt cider även till oss så kändes det lite oartigt att inte gå dit. Vi gick inte förrän strax efter sju, för att inte vara där sååå länge, men ändå kom vi inte iväg till Dansbandskampen förrän halv nio typ.

Väl därute så var det hyfsat trevligt ändå. Det var ju inte riktigt våran typ av musik, men några danser blev det allt. Och herregud vad stort det var där! Jag har ju aldrig varit i hallen överhuvudtaget förut, så det var lite roligt det också. Vid tolv delade vi taxi med ett gulligt äldre par, som skulle mot BK hållet, dom betalade halva taxiresan åt oss, då dom tyckte det lät så mycket att betala.

Igår var vi nere en sväng på luciafirandet i Ugglans Park, men njaa, det var väl inte så jättemycket att hurra över. Det skulle börja vid tre och tjugo i fyra kom själva lucian med tärnor och när dom väl började sjunga så hörde man ingenting alls, japp, så var det..

Nu har jag precis ätit en tallrik med makaroner och salt, mmm vad gott det är. Så nu väntas det jobb om en liten stund, uscha, men det går nog bra, hörde att jag skulle jobba med Lisen idag och det är roligt!

10 december.

Japp, idag är det den 10 december vilket innebär att Molle - Malin, har namnsdag, vilket jag ALLTID brukar glömma, men icke idag! Slängde iväg ett sms för en timme sen och hälsade grattis, jag tror hon allt kommer bli lite förvånad!

Idag har jag varit hemma från jobbet, har ju mått dåligt nu några dagar i rad och haft jättesvårigheter med sömnen, och imorse hade jag jätteont i magen, jag pratade med mamma och vi kom fram till att det troligen är magkatarr efter en massa skit och så.. Så om en stund ska jag ner till apoteket och kolla efter lite piller.

Jag glömde ju säga att det var bebishysteri på jobbet igår. Vi hade ju som sagt grötfest och båda Veronicorna hade med sig sina pluttisar. Belle 6 månader och Thilda 3,5 månader. Folk blev som tokiga! Och jag fick den stora äran att bära omkring på Thilda, då Veronica gärna ville äta lite också. En sån söt lite unge, hon skulle stå upp hela tiden, absolut inte sitta i knät, kolla på allt och alla och inte ens gråta när hon såg mig.

När vi skulle åka hem sen åkte jag och mamma på världens skrattanfall, helt otroligt. Vi skrattade och skrattade och det tog aldrig slut. Vi hade inte ens någon anledning till det! Till och med när mamma släppte av mig här hemma och jag skulle gå från bilen till dörren gick jag och tokskratta för mig själv, herregud, men roligt hade vi!

Nej, det här duger inte, mer jobbsökande och sedan väntar duschen.

Vi hörs!

9 december.

Kom ganska nyligen hem från jobbet. Idag var det "grötfest" där vilket betyder massor med gröt, skinksmörgås och julklappsbyte. Glögg och pepparkakor också, såklart.

Innan jag åkte tillbaka till jobbet så tog jag en sväng förbi Vero Moda, där min kära mamma hängt undan en "blazer" till mig, då hon var och sprang på stan förut. Jag provade den och den satt kanon. Bad dom låta den hänga till imorgon och sedan gick jag upp till lokalen. Då kommer mamma med pengar till mig! Hon sa att det blev en tidig julklapp!! Hon är ju för bra, min mamma!!!

Imorgon är det sista jobbdagen för denna vecka och när jag kommit hem ska jag faktiskt inte göra ett skit! Tror jag börjar bli sjuk så det blir att byta om till mjukiskläder och bara gliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiida, det ska bli skönt.

Jag har inte så mycket mer att säga egentligen, dagarna går ju för det mesta åt till att jobba och sova, tyvärr.

8 december.

Oh vad dagarna rinner iväg!

Idag har jag fixat klart alla julklapparna utom EN, jag har kanske en aning om vad det blir, men det är inte helt klart ännu. Beror på vad det finns för alternativ. Skönt att vara ute i god tid iallafall, sen är det bara mammas julklapp som ska fixas lite innan den är riktigt färdig också, det kommer bli så bra.

I lördags efter matchen kom Johanna hit. Vi hade pratat om att gå ut, men varken jag eller Johanna var särskillt sugna eller taggade till det, så vi satt här hemma och pratade, tittade på tv, snokade på internet och fixade farmarna och cafeérna på Facebook, haha vilka nördar vi är! Det var iallafall väldigt mysigt och vid fyra tiden började vi röra oss ut, för att få lite luft och för att vi började bli trötta.

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, krypa i pyjamas och söka lite jobb åt Sthlm's hållet till! Vi hörs!

4 december.

Jaaaa, äntligen är denna arbetsvecka över! Och bara EN kväll nästa vecka, kan det bli bättre!?

Jag är så grymt trött och väldigt irriterad, usch. Ingenting går som det ska, om jag inte själv fixar det, det är helt sjukt!!!

Nu ska jag krypa ner i soffan bredvid Putte och försöka lugna ner mig och bli på bättre humör!

Hejs.

3 december.

Ja, idag har jag inget roligt alls att skriva egentligen.

Hade tänkt lägga in lite bilder, men kom på att jag inte har några bilder på datan, har inte lägga in några från hårddisken, så det får bli en annan dag helt enkelt!

ja, det får faktiskt räcka för idag, ganska onödigt egentligen, men "shit the same", haha..

HEJS!

2 december.

Jaa, då var även denna jobbkväll avslutad. Nu återstår två kvällar denna vecka och EN kväll nästa vecka, så himla skönt.

Putte sov i soffan när jag kom hem, han som brukar sitta och spela och sova sent. Han var helt slut, jag fattar inte varför. Vi kollade även på matchen, Barca vann, såklart, och även denna gång fick Zlatan, den jäveln, göra mål. Det är väl kul för honom, meeen, ja de flesta vet vad jag tycker om honom.

Idag var jag och mamma nere en sväng på stan innan jobbet. Hon köpte julgardiner åt mig och lite juldukar, det var snällt! Sedan åkte jag ut till Solberga och köpte en julstjärna och några nya krukor, så nu börjar det bli julfint även här hemma. Gardinerna åker upp imorgon innan jobbet. Dom måste bara strykas först, hejja!

Nu ska jag borsta gaddarna och läsa min bok. TJOSAN!

1 december.

Jaa, då var vi inne i julmånaden nu då!
Tänk vad fort tiden går och tänk bara vad snabbt den här månaden kommer att gå, helt sjukt! Jag har två julklappar kvar att inhandla och det känns väldigt bra, eftersom jag vet vad jag ska köpa!

Igår var vi som sagt och kollade innebandymatch i en jättestor hall i centrala Stockholm, Puttes nya lags hemarena, jäklar vad jag var imponerad!! Patrik valde dom sämsta platserna precis bakom "klacken" som skulle stå upp hela matchen, så det var bara att byta i periodpausen. Matchen var dessutom tvsänd, så jag fick se den lilla tjejen som alltid intervjuar spelare och tränare och hon var lika liten som jag! Det är inte ofta! På måndag gör han sin första träning och jag hoppas verkligen att han trivs!

När jag kom hem från jobbet idag la jag mig och läste och läste! Den är ju så bra så man bara inte kan sluta! Läste i två timmar och sedan somnade jag en stund och när jag vaknade var maten färdig! Det kanske man borde göra lite oftare.

Nu har mister P åkt på träninge så jag ska ta tag i en storstädning, gå ner i källaren med TVÅ av våra dammsugare och lite annat skit och hämta upp lite julgrejer nerifrån, så det blir jättefint. Har ju inte haft någon tid alls i helgen att pynta, så det blir idag. Ska även ta hand om lite tvätt och disk, så skönt att få göra det i lugn och ro, haha.

Nu ska jag sätta på hög musik och ta tag i städningen!